(Bedrijfs-) Evenementen

Als ThoBe Events werken wij graag mee aan grootschalige projecten voor en met kinderen. Vanuit het idee dat kinderen vaak vergeten worden vergeten in (bedrijfs)evenementen, hebben we ons gericht op ThoBe Speeltuinen met hoge capaciteiten (tot 300 kinderen). Het betrekken van kinderen is in deze tijd des te belangrijk met de huidige nadruk op work-life balance en het betrekken van het familiale in de bedrijfs- en evenementenwereld. Wij zoeken samen met jouw bedrijf, jouw organisatie de gepaste formule. Kortom, FUN OP MAAT.Sinterklaas op jouw evenement!

Al enkele jaren gaat ThoBe Events rond met Sinterklaas en organiseert ThoBe evenementen waar de heilige man efficiënt vele kindjes tegelijk kan bezoeken. Een sinterklaasevenement kan eenvoudig gecombineerd worden met kindergrime, springkastelen parken, attracties en andere activiteiten. Natuurlijk is de Sint nooit alleen, zo neemt hij soms wel tot 10 pieten mee naar onze evenementen! Alle medewerkers van ons Sintenteam zijn pedagogisch geschoold.


Kindergrime

Kindergrime is één van de essentiële elementen op een geslaagd kinderevenement. Onze professionele grimeuses, laten je voor één dag iets of iemand anders voelen. Onze grimeuses hebben reeds enkele jaren ervaring en kunnen verschillende thema's aan. 


  • glide image
  • glide image
  • glide image
  • glide image
  • glide image

Evenement in het vooruitszicht?
Vul onderstaand formulier in en we helpen je graag!