Game & Fun

Fun op maat voor iedereen. Een sport & spelkamp voor kinderen met een mentale of fysieke beperking. Bal- en tikspelen, dansen, klimmen, atletiek en een heus springkastelen park! Er is steeds ook een daguitstap gepland in de loop van de week.


Game & Jump

Het Game & Jump sportkamp is een uniek concept dat ontstaan is door onze verhuur van springkastelen te combineren met het kwaliteitsvolle sport- en spelaanbod van ThoBe.


Soccer & Game

Vanuit onze passie voor voetbal en in samenwerking met de club waar Thomas & Stef actief zijn, KVK Svelta Melsele, ontstonden onze ThoBe Soccer & Game kampen. Een leuke combinatie tussen voetballen en ravotten!


Special Sportkamp

Het sportkamp bij uitstek....Sportkamp Special te Prosperpolder! Een 5-daagse met een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten : klimmen, zwemmen, springen, grote spelen,... Tal van leuke avondactiviteiten en een heus ThoBe Festival!


VIP Youth & Adventure

Met een beperkte groep (max 25) trekken we er op uit naar Zeebrugge van 1 tot en met 3 juli 2023. We overnachten in een knap gerestaureerd schoolgebouw waar onze 13 tot 15-jarigen niets tekort komen. Op dit kamp zullen de jongeren de nodige vrijheid krijgen binnen een bepaald pedagogisch verantwoord kader.


Schrijf je nu in voor de
ThoBe nieuwsbrief