Special Sportkamp

Welkom bij ThoBe's Inschrijvingen, waar het inschrijvingsproces voor onze spannende kampen eenvoudig en duidelijk is! 1. Kies je kampdata hieronder en druk op "schrijf je hier in": Selecteer het gewenste kamp uit de lijst en start het inschrijvingsproces door op "schrijf je hier in" te klikken.

 2. Vul de gevraagde gegevens in van de deelnemer: Nadat je op "schrijf je hier in" hebt geklikt, kom je bij het inschrijvingsformulier. Vul zorgvuldig alle benodigde gegevens in met betrekking tot de deelnemer.

 3. Ga over naar het betalen van het overschot: Na het invullen van de deelnemersgegevens, word je automatisch doorgestuurd naar het betaalproces voor het voorschot. Zorg ervoor dat je de betaling voltooit om de inschrijving te bevestigen.

 4. Ontvang een bevestigingsmail met begeleidende brief als bijlage met meer informatie: Zodra de betaling is verwerkt, ontvang je een bevestigingsmail op het opgegeven e-mailadres. In de bijlage van deze mail vind je een begeleidende brief met aanvullende informatie over het kamp. Neem deze zeker door!


Enkele opmerkingen: • Per inschrijving is het mogelijk om slechts één deelnemer toe te voegen. Indien je meerdere deelnemers wilt inschrijven voor hetzelfde kamp, selecteer dan na de eerste inschrijving de optie "een andere deelnemer voor hetzelfde kamp inschrijven".

 • Gelieve alleen tickets te kopen voor deelnemers die zeker gaan deelnemen aan het kamp.

 • Onze Algemene Voorwaarden omtrent betalingen en inschrijvingen kan je nalezen via: https://www.thobe-events.be/algemene-voorwaarden .


Bedankt voor het kiezen van ThoBe Events! Voor eventuele vragen of ondersteuning kun je contact met ons opnemen via info@thobe-events.be. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke ervaring te beleven! 🌟Geen beschikbare data

 • glide image
 • glide image
 • glide image
 • glide image

Schrijf je nu in voor de
ThoBe nieuwsbrief