ThoBe Speeltuinen

Ontdek de magie van "ThoBe Speeltuin" - dé ultieme speelervaring voor kinderen tussen 4 en 13 jaar! 🎉 Met meer dan 23 spectaculaire springkastelen, attracties en spelmateriaal op één betoverende locatie, beloven wij een dag vol vreugde en avontuur.


Bij ThoBe staat veiligheid voorop! Onze speeltuinen zijn ontworpen met het oog op maximale bescherming, zodat ouders met een gerust hart kunnen genieten van de lachende gezichten van hun kleintjes. Ons toegewijde team zorgt voor professionele begeleiding, zodat elk kind deel kan nemen aan het plezier op zijn of haar eigen tempo.


Terwijl de kleintjes zich vermaken, hebben ouders de gelegenheid om te ontspannen en te genieten van heerlijk eten en drinken, verzorgd door lokale partners. Laat je verwennen terwijl je een oogje in het zeil houdt op de kinderen die zich uitleven op de springkussens.


Vergeet de stress van last-minute inschrijvingen! Registreer je kleine avonturiers vooraf om wachtrijen te vermijden en direct van het speelplezier te genieten. ThoBe Speeltuin, waar elk detail is ontworpen voor een dag vol familieplezier en herinneringen die een leven lang meegaan. Schrijf je nu in voor een dag vol spel, lachen en lekkernijen! 🌈✨Geen beschikbare data

Schrijf je nu in voor de
ThoBe nieuwsbrief